Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur në melamine dhe hekur të bërë në Itali, Badesi

Kod: BADESI2
lek 159.461,91 lek 224.127,57 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Materiali bazë
hekur
Material për zgjatje fletë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Viadurini Living
Konzollë me zgjatje të projektimit modern të prodhuar në Itali, Badesi
Badesi është një tastierë fantastike e zgjerueshme e përsosur për të furnizuar të gjitha dhomat tuaja me shije, praktikë dhe dizajn.

Prodhuar në Itali me një strukturë hekuri me ngjyra antracite dhe majë druri melamine për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento dhe arre ; Bllokop druri i lartë për përfundimet: bredhi i lyer dhe bredhi natyral .

Shënim : Për një stabilitet më të madh të tastierës kur është plotësisht i zgjatur përfshirë në çmim ekziston sistemi qendror mbështetës me 2 mbështetës.
Requestshtë e mundur që në kërkesë të rritet stabiliteti i tij përmes një sistemi mbështetës me 4 mbështetës ose përmes mbështetjes qendrore inovative me shtesa të dyerve.

Shtë gjithashtu e mundur që të personalizohet struktura me ngjyrën e shkallës RAL sipas dëshirës.

Të dy katet janë punuar me teknikën e Folding, një përpunim që kryhet në panele për të marrë kuti dhe struktura me skajet nga një panel i vetëm pa bordurë.

Produkte të shikuara së fundmi