Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur në Tabelën e ngrënies, Deri në 290 cm, në Dru - Quad Altacom

Kod: QUAD
lek 211.514,76 lek 341.146,38 -38%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
40 ditë
Material i sheshtë
lisi i rimesuar
Materiali bazë
metal
Altacom

Tavolinë konsolë e zgjërueshme e konvertueshme në një tryezë ngrënieje me strukturë metalike dhe maje lisi të rimeso, me 3 ose 5 shtesa, të bëra në Itali.

Kuadrat shtyhet console është përshkruar nga një dizajn hapësirë për të shpëtuar. Mund të vendoset kudo lehtësisht falë modelit të tij të gjithanshëm dhe të kursimit të hapësirës, por megjithatë shumë funksionale.
Karakteristika e saj karakteristike është shndërrimi nga tastierë në një tryezë ngrënie falë mekanizmit teleskopik të aluminit.

Punuar me dorë në Itali me materiale me cilësi të shkëlqyeshme dhe 100% të bëra në Itali.
Karakterizohet nga një majë e gjerë e shtrirë në bazën e drurit me veneered prej lisi dhe metalike .

Në dispozicion në përfundime dhe madhësi të ndryshme.

përfundon:
  • maje lisi veneered gri;
  • duhan i mbështjellë lisi i lisit;
  • majë në lisin e rrënjosur të thurrur;
  • jute lisi veneered lartë;
  • tymi i tymosur me rimeso të tymosur.
matjet:
  • Konsol: L 95 x P 40 x H 75 cm; Tabela L 90/140/190 x P 95 x H 75 cm
  • Konsol: L 95 x P 40 x H 75 cm; Tabela L 90/140/190/240/290 x P 95 x H 75 cm
E lartë është në dispozicion me një maksimum prej 3 ose 5 zgjatje prej 50 cm secila, për të akomoduar deri në 12 të ftuar, me këmbë mbështetëse qendrore.

Druri veneered është bërë duke përdorur fletët e ulëta trashësi fisnike druri, të marra direkt nga trungjet e cilësisë më të mirë.
Ato janë ngjitur dhe shtypur në lloje të ndryshme të mbështetësve (p.sh. panele chipboard ose MDF) dhe më pas përfundojnë në hijen e dëshiruar.

Pjesa e sipërme dhe baza e tastierës mund të personalizohet me përfundime të ndryshme të mostrës ose llaqe RAL. Për informacion na kontaktoni duke përdorur formularin "Kërkoni informacion" .

Produkte të shikuara së fundmi