Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur prej druri dhe hekuri, e bërë në Itali, Cafasse

Kod: CAFASSE3
lek 161.263,74 lek 226.530,01 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Materiali bazë
hekur
Material për zgjatje fletë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Viadurini Living
Console moderne e zgjatshme në dru dhe hekur, Cafasse
Cafasse është konzola e zgjatshme e karakterizuar nga linja goditëse dhe dizajn i mrekullueshëm; e përkryer për të furnizuar çdo dhomë me harmoni dhe stil.

Punuar në Itali me një strukturë dhe kufi rrethues në hekurin e pikturuar anthracit; majat dhe shtesat janë në dru me fytyrë melamine për përfundimet: hiri i bardhë, lisi, çimentoja dhe arre ; Bordi prej druri i bllokut për përfundimet: bredhi i lyer dhe bredhi natyral .
Rafti i sipërm mund të shtrihet me një sistem rrëshqitje alumini të butësisë së lartë dhe duhet të mbështetet nga dy sisteme mbështetëse që do të futen në skajet me anë të mekanizmave speciale të kyçjes.

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

Produkte të shikuara së fundmi