Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjatur prej druri dhe hekuri e bërë në Itali, Kalkata

Kod: CALCATA1
lek 184.787,63 lek 259.863,86 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Materiali bazë
hekur
Material për zgjatje fletë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Viadurini Living
Dizajni konzoll i zgjatur në dru dhe hekur, Calcata
Calcata është konzola e zgjërueshme me vlerë dhe dizajn; e përkryer për të furnizuar të gjitha dhomat tuaja me elegancë dhe praktikë.

Prodhuar me dorë në Itali me një strukturë mbështetëse metalike të pikturuar anthracite; majat dhe shtesat në dru melamine për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre ; Bordi prej druri i bllokut për përfundimet: bredhi i lyer dhe bredhi natyral .
Maja është bërë me teknikën Folding dhe mund të zgjatet me një sistem rrëshqitje alumini me butësi të lartë dhe duhet të mbështetet nga dy sisteme mbështetëse që do të futen në skajet me anë të mekanizmave speciale të kyçjes.

Shënim : sipas kërkesës është e mundur që të keni strukturën në ngjyrën e shkallës RAL sipas dëshirës tuaj dhe me shtesat me teknikën Folding për përfundimin natyror të lisit.

Palosja është një proces që kryhet në panele për të marrë kuti dhe struktura me skajet nga një panel i vetëm pa kufij.

Dy sistemet mbështetëse (këmbët e vendosura në fund kur tastiera është plotësisht e hapur) mund të mblidhen së bashku për të formuar një karrocë zgjatjeje.
Asambleja bëhet duke përdorur dy kllapa të veçanta që mund të blihen si opsion.

Për më shumë informacion dhe citime mos hezitoni të na shkruani.

Produkte të shikuara së fundmi