Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console e zgjerueshme deri në 3 m në dru dhe hekur të bërë në Itali, Marene

Kod: MARENE2
lek 168.170,76 lek 236.339,97 -29%

madein_italy

- +
Masat
L. 90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Melamine
Materiali bazë
metal
Material për zgjatje fletë
Melamine
Viadurini Living
Dizajni i konzollës me zgjatje deri në 3 m të prodhuar në Itali, Marene
Marene është konzola e zgjatshme e përshkruar nga linja të forta dhe elegante; perfekt për mobilimin e çdo mjedisi nga shtëpia në kontrata.

Punuar në Itali me 100% materiale italiane si hekuri me ngjyra anthracite për strukturën mbështetëse dhe druri i ballafaquar me melaminë për në majë të përfundimeve: hirit të bardhë, lisit natyral, çimentos dhe arre .
Pjesa e sipërme mund të zgjatet përmes një sistemi udhëzuesish alumini me butësi të lartë dhe duhet të mbështetet nga dy sisteme mbështetëse që do të futen në skajet me anë të mekanizmave speciale të kyçjes.

Shënim : Të dy sistemet mbështetëse (këmbët metalike të vendosura në fund për t'u përdorur kur tastiera është plotësisht e hapur) mund të përdoren gjithashtu si një karrocë shtesë me dy kllapa që mund të blihen si opsion.
Kjo përdorim ju lejon të lëvizni dhe ruani shtesat kur nuk janë në përdorim.

Kërkoni më shumë informacion duke na kontaktuar.

Produkte të shikuara së fundmi