Console in Acacia Wood and Steel with Homemotion Design Drawer - Cristoforo

  • Kod: CRISTOFORO
lek 54.129,96 lek 67.662,45 -20%
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Materiali i strukturës çeliku
Gjatësia (cm) 130
Thellësia (cm) 35
Lartësia (cm) 74

Dizajnimi i konzolës në çelik dhe dru akacie me sirtar, stili industrial.

Konsolë është një pajisje shtesë funksionale mobilimi , pasi është e dobishme për ruajtjen e çelësave dhe dokumenteve, por luan një rol themelor në harmoninë e mobiljeve.
Mund të vendoset në një dhomë të gjallë, në një hyrje ose, pse jo, edhe në një kuzhinë si sipërfaqe mbështetëse, për një pikë referimi jo vetëm praktike, por edhe estetike.

Kjo konzolë dizenjimi ka një strukturë në çelik të veshur me pluhur epoksi dhe dru akacie .
Pjesa e pasme është në kompensatë me një fund akrilik mbrojtës, ndërsa doreza e sirtarit është në çelik.
Rezultati është një stil minimal dhe industrial me një referencë etnike.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë