Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne e stilit industrial në dru dhe metal - Lille

Kod: LILLE
lek 39.840,45 lek 59.760,68 -33%
- +
Material
Druri dhe metali
Masat
106x44x85 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Console drejtkëndëshe 106x44x85 cm të dizajnit modern në dru dhe metal.

Tabelat dhe konzollat ofrojnë rafte të rehatshme, të cilat mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative siç janë fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që gjithmonë i kanë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, në dru deri në metal dhe shumë dizajne të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj.

Produkte të shikuara së fundmi