Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Konzollë mobilje mobilje moderne banje druri dru tik, Large Cottage Urban nga Cipì

Kod: CP882-LARGE
lek 97.599,09 lek 131.758,78 -26%
- +
Masat
110 x 40 x 75 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
tavolinë konzollash druri tropikal ehite të errët me majë dru tik dhe dy sirtarë. Do pjesë e produktit është e përfunduar me dorë dhe të lashta të lashta. Do pjesë është një nga një lloj.
PSE Bleni
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • Dizajni i produktit
  • materiale rezistente

Produkte të shikuara së fundmi