Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console mobile pezulluar druri Teak & White Cipì, me sirtar dhe majën në Hi Macs®

Kod: CP880-TW
lek 202.834,46 lek 252.028,04 -20%
- +
Masat
80 x 40 x 21 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
tastierë në Burma tik me sirtar dhe pjesën e sipërme të veshur në gurin akrilik natyral Lg-Hi Macs® "Diamanti i Bardhë". Kllapa tërheqëse në çelik. Vrimë kullimi mund të bëhet me lehtësi "ante opera" duke përdorur një stërvitje të zakonshme.
PSE Bleni
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • Dizajni i produktit
  • materiale rezistente

Produkte të shikuara së fundmi