Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console Moderne Design në Iron and Mirror - Aletha

Kod: ALETHA
lek 70.571,66 lek 105.907,53 -33%
- +
Material
Hekuri dhe Pasqyra
Masat
160x40x79 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Konzoll i dhomës së ndenjes me hekur me krye të pasqyrës së dizajnit

Tabelat dhe konzollat ofrojnë rafte të rehatshme, të cilat mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative siç janë fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që gjithmonë i kanë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, në dru deri në metal dhe shumë dizajne të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj.

Produkte të shikuara së fundmi