Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne drejtkëndëshe në hekur, pasqyrë dhe MDF - Marsha

Kod: MARSHA
lek 44.545,23 lek 66.867,90 -33%
- +
Material
Hekuri, MDF dhe Pasqyra
Masat
120x42x80,5
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Tabela konzollë drejtkëndëshe në hekur, pasqyrë dhe MDF.

Tabelat dhe konzollat ofrojnë rafte të rehatshme, të cilat mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative siç janë fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që gjithmonë i kanë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, në dru deri në metal dhe shumë dizajne të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj.

Produkte të shikuara së fundmi