Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne e zgjatshme në dru të bredhit të ngurtë, Cafasse

Kod: CAFASSE4
lek 238.041,69 lek 335.340,49 -29%

madein_italy

- +
Masat
L.90 x P.40 x H.77 i zgjatur deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/20 ditë pune
Material i sheshtë
dru bredhi i fortë
Materiali bazë
hekuri
Material për zgjatje fletë
dru bredhi i fortë
Viadurini Living
Dizajnoni tastierë të zgjatur në dru të fortë të bredhit, Cafasse
Cafasse është tastierë e zgjërueshme që karakterizohet nga një elegancë unike dhe një stil i pakuptueshëm; elementë fitues për të furnizuar çdo mjedis.

Prodhuar me dorë në Itali me një strukturë mbështetëse në metal antracitet të lyer me lëng dhe maja dhe shtesa në dru bredhi të ngurtë.
Maja prej druri, për shkak të karakteristikave të saj natyrore, duke qenë një material i gjallë, do të përvetësojë, me kalimin e kohës, një bukuri të jashtëzakonshme dhe të pabarabartë.

Shënim : sipas kërkesës është e mundur që të keni strukturën në ngjyrën e shkallës RAL sipas zgjedhjes tuaj.

Për më shumë informacion dhe citime mos hezitoni të na shkruani.

Produkte të shikuara së fundmi