Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne e zgjatshme në metal dhe dru të bërë në Itali, Gambara

Kod: GAMBARA2
lek 238.642,31 lek 346.051,37 -31%

madein_italy

- +
Masat
L. 90 x P.40 x H.77 e zgjatshme deri në 300 cm
Koha e dërgimit
10/12 ditë pune
Material i sheshtë
Druri i melaminës për përfundimet: hiri i bardhë, lisi natyral, çimento, arre. Druri i bllokut për përfundim: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Materiali bazë
metal
Material për zgjatje fletë
Përfundim druri lisi. Druri i bllokut për përfundimin: bredhi i lyer dhe bredhi natyral.
Viadurini Living
Dizajni tastierë e zgjatur në metal dhe dru të bërë në Itali, Gambara
Gambara është konzola e zgjatshme që karakterizohet nga linja të sakta dhe origjinale, në të modelimin dhe stilin e përzierjes, përbërës të përsosur për arredimin e çdo ambienti shtëpiak dhe kontraktues.

Punuar në Itali me një strukturë metalike të pikturuar ariu; majat dhe shtesat në dru melamine për përfundimin: lisi i natyrës ; Bordi prej druri i bllokut për përfundimet: bredhi i lyer dhe bredhi natyral .
Tabela e sipërme mund të shtrihet me një sistem rrëshqitje alumini me butësi të lartë.

Shënim : shtesat bëhen me teknikën Folding.

Palosja është një proces që kryhet në panele për të marrë kuti dhe struktura me skajet nga një panel i vetëm pa kufij.

Dy sistemet mbështetëse (këmbët e vendosura në fund kur tastiera është plotësisht e hapur) mund të mblidhen së bashku për të formuar një karrocë zgjatjeje.
Asambleja bëhet duke përdorur dy kllapa të veçanta që mund të blihen si opsion.

Për më shumë informacion dhe citime mos hezitoni të na shkruani.

Produkte të shikuara së fundmi