Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Console moderne Zen dru tik ngurtë Cipì, artizanat

Kod: CP880-Z
lek 61.697,55 lek 76.698,34 -20%
- +
Masat
59 x 40 x 79 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
tastierë e bërë në dru tik të ngurtë natyral të papjekur. Kreu i lakuar me pamje nuk rrezikon instalimin e saktë të një lavaman. Shtylla prej druri me katër kuti mund të përdoren shirita për peshqir. Make-ups dhe shishet mund të ruhen lehtësisht në bazë. Ai përputhet në mënyrë të përkryer me lavaman lavamanin e aluminit.
PSE Bleni
  • vlerë e shkëlqyer për para
  • Dizajni i produktit
  • materiale rezistente

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi