Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Consolle gjysmërrethi me stil modern në hekur dhe qelq - Augusta

Kod: AUGUSTA
lek 46.947,67 lek 70.471,56 -33%
- +
Material
Hekuri dhe qelqi
Masat
100x40x80 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Tabela e konzollave për dizajn gjysmërrethi bërë prej hekuri me majë qelqi.

Tabelat dhe konzollat ofrojnë rafte të rehatshme, të cilat mund të përdoren në dhoma të ndryshme të shtëpisë, nga hyrja, në dhomën e ndenjes, në dhomën e gjumit. Ato mund të përdoren për të vendosur pika të lehta ose elemente dekorative siç janë fotografi, suvenire dhe skulptura, ose për të ruajtur objekte të dobishme që gjithmonë i kanë në dorë. Ju mund të zgjidhni nga shumë materiale të ndryshme , nga xhami, në dru deri në metal dhe shumë dizajne të ndryshme, në mënyrë që të identifikoni atë që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj.

Produkte të shikuara së fundmi