Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Counter bar në polietileni, i ndritshëm dhe standard L 120 - Cordiale

Kod: CORDIALEBANCOBAR
Kërkoni një kuotë të personalizuar!

madein_italy

SLIDE
Banaku i shiritave CORDIALE , dizajn i stilistit Roberto Paoli , feston rastin e njëqindtë nga lindja e shkollës Bauhaus. Dizajn linear me një shije të butë retrò .
Në këtë produkt funksioni u bë motori i parë i krijimit të formës, tensioni i projektit nuk lidhet vetëm me përfaqësimin e bukurisë, por edhe me kërkimin e një ekuilibri midis aspekteve funksionale, teknike dhe estetike . Gjeometria që përbën projekti, si dhe përfundimet sipërfaqësore, tregojnë materiale të tilla si esenca prej guri ose druri të punuara me dorë.
Cordiale është në dispozicion me përfundimin Art Dèco , falë pjesës së sipërme të llakuar me një ngjyrë të veçantë .
Struktura e tij është në polietileni ndërsa sipërfaqja e sipërme është në HPL .

Ngjyrat e disponueshme :
 • Banak i bardhë me qumësht dhe sipërfaqe e bardhë / perandorake venetiane / wengè;
 • Banak i zi dhe sipërfaqe e bardhë / perandorake venetiane / wengè;
 • Banak kafe me çokollatë dhe sipërfaqe e bardhë / perandorake venetiane / wengè;
 • Banak gri balte dhe sipërfaqe e bardhë / perandorake venetiane / wengè;
NB Banaku CORDIALE është në dispozicion edhe në versionin e ndritshëm. Sipërfaqja e punës nuk përfshihet në çmimin kundër.
Na kontaktoni për një vlerësim përmes formularit të dedikuar "Kërkoni informacion"

Mirëmbajtja dhe pastrimi:
 • Për të shmangur që pluhuri dhe papastërtia të ngjiten në sipërfaqet plastike, pastroni rregullisht sendet me një peshqir të lagur dhe sapun të lëngshëm neutral të holluar me ujë;
 • Shmangni përdorimin e etanolit dhe lëngut që përmbajnë, edhe në sasi të vogla, aceton, trikloretilen ose amoniak (tretës në përgjithësi);
 • Ne rekomandojmë përdorimin e një degreaser. Spërkatni produktin për pastrimin e sipërfaqes, fërkojeni me një peshqir të lagur dhe pije me bollëk me ujë (mundësisht me larës presioni);
 • Në rast të njollave të vazhdueshme përdorni një larës me presion të lartë. Ne rekomandojmë përdorimin e shkumës së melaminës - Scotch-Brite® Easy Eraser ose të ngjashme, për ngjyrën e bardhë pasi që është paksa gërryese;
 • Për pjesët metalike përdorni një pastrues specifik.
Paralajmërime :
 • Mbani larg nga burimet e tepërta të nxehtësisë;
 • Shmangni çdo përdorim të pahijshëm. Kur produkti duhet të zhvendoset, ngrijeni produktin nga toka për të shmangur dëmtimin;
 • Respektoni me kujdes udhëzimet e mirëmbajtjes dhe pastrimit.
Qëndrueshmëria dhe riciklimi:
Çdo produkt SLIDE është 100% i riciklueshëm . Për më tepër, produktet gri, të zeza dhe kafe janë bërë nga polietileni i ricikluar. SLIDE ka një cikël të mbyllur prodhimi pa emisione të dëmshme për shëndetin dhe respekton rregullat ekologjike të qëndrueshmërisë. Mos e trajtoni produktin ose ndonjë pjesë të përbërësve të tij si mbetje shtëpiake, hidhni atë duke e dërguar në një qendër të mbledhjes së mbeturinave.

Produkte të shikuara së fundmi