Countertop Washbasin në Gurin e Zeolitit të Bardhë - Balestrino

  • Kod: BALESTRINO2
lek 51.829,93 lek 68.973,68 -25%
Material gur zeolit
Masat L 50 x P 35 x H 12 cm
Koha e dërgimit 10/14 ditë pune

Dizenjoni lavamanin e countertopit në gur të bardhë zeoliti.

Balestrino është një lavaman bashkëkohor countertop i punuar me dorë drejtkëndëshe në gur të bardhë zeoliti.
Mjeshtëria e saj e bën atë një pjesë unike të dizajnit dhe jo të riprodhueshme në seri ; për këtë arsye mund të ketë ndryshime për sa i përket ngjyrës dhe formës krahasuar me foton e riprodhuar.

Zeolitet janë silikate, një nënklasë e tektosilikateve dhe përbëjnë një familje mineralesh me një strukturë kristaline shumë të hapur dhe kanale të ndërlidhura.

Ne i informojmë klientët tanë se produktet e mëposhtme përjashtohen nga politika e kthimit të kompanisë pasi ato janë produkte unike të bëra me dorë të bëra me kërkesën e klientit. Kjo do të thotë se ata nuk mund të kthehen nga klienti pas blerjes.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në