Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Darka e Krishtlindjeve e vendosur në Porcelani të Dekoruar 18 Copë - Melchiorre

Kod: MELCHIORRE
lek 13.954,21 lek 20.233,60 -31%
- +
Material
Porcelani
Koha e dërgimit
7 ditë pune
Viadurini Kitchen
Shërbim darke për Krishtlindje për 6 persona në porcelan me zbukurime skandinave.
Shërbimi përbëhet nga:
  • 6 pllaka të sheshta: 26.5 Ø orë. 2 cm
  • 6 pllaka të thella: Ø 20 x orë. 5 cm
  • 6 pjata frutash: Ø 19 x orë. 2 cm
Çdo vit, në këtë periudhë, vendosja dhe dekorimi i tryezës së Krishtlindjes me shije dhe përsosje bëhet i domosdoshëm. Kjo është një detyrë e rëndësishme: jo vetëm për një çështje estetike dhe modeli, por edhe për sa i përket krijimit të një atmosfere të duhur : befasia e mysafirëve, evokimi i shpirtit familjar, transmetimi i gëzimit dhe ngrohtësisë janë pikat e forta të tryezës.
Për këtë është thelbësore t'i kushtohet vëmendje edhe detajeve më vogla , të cilat mund të bëjnë ndryshimin në kërkimin e një elegance autentike dhe të veçantë.

Ky shërbim darkë për Krishtlindje mishëron Krishtlindjen tradicionale në dekorimet e tij , atë të fshatrave veriore, me xhupa të ngrohtë dhe gota të tejmbushura me çokollatë të nxehtë.
Çdo pjesë e koleksionit kontribuon në krijimin e magjisë së Krishtlindjes , e cila me atmosferën e saj të magjepsur gëzon të gjithë familjen.

Karakteristikat teknike:
  • Bërë prej porcelani
  • 6 vende tavoline
  • Përdoret në mikrovalë
  • I sigurt për larjen e enëve
Pse të zgjidhni porcelani?
Porcelani është një material i çmuar qeramik në gjendje të ofrojë zgjidhjen e duhur për çdo nevojë, është sinonim i lehtësisë dhe shkathtësisë.
Karakteristika e tij kryesore është funksionaliteti: ai përdor pjata porcelani në çdo rast të tilla si drekë, darkë, bruch ose një parti.
Format dhe ngjyrat e tij të ndryshme janë në gjendje të përshtaten me çdo kontekst, duke rezultuar shumë moderne, e thjeshtë dhe minimale pa kufizuar zgjedhjen e detajeve elegante, dekorimeve të rafinuara dhe
përfundime të çmuara .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi