Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Darkë Porcelani Dizajn Moderne E Zezë dhe e Bardhë 33 Pjesë - Konkurs

Kod: CONTEST
lek 71.166,49 lek 93.094,54 -24%

madein_italy

- +
Material
prodhim gresi
Masat
Pllakë shërbimi 30 cm, pjatë e sheshtë 27 cm, pjatë e thellë 22,2 xh 6 cm, pjatë ëmbëlsire 20,5 cm, tenxhere me oriz 30 xh 6,5 cm, sallatë 21 xh 8,5 cm
Ngjyrë
e zeze dhe e bardhe
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Viadurini Kitchen

Pllaka gresi prej porcelani të vendosura me një dizajn modern bardh e zi, me dekorime të përziera 33 copë të prodhuara në Itali.

Shërbim i përbërë nga:
 • 6 pllaka të sheshta me dekor të pikave: diametri 30 cm
 • 6 pllaka të sheshta me zbukurim me shirita: diametri 27 cm
 • 6 pllaka supë me zbukurim të rrotave: diametri 22,2 x H 6 cm
 • 6 pjata ëmbëlsirash me zbukurim rrezesh: diametër 20,5 cm
 • 2 tenxhere me rizoto me dekorim rrezesh: diametër 30 xh H 6,5 cm
 • 1 risotteria me zbukurim të rrotave: diametri 33 x H 7 cm
 • 6 tasa / tas sallate me zbukurim me pika: diametri 21 x H 8,5 cm

Një grup pjatash në të zezë dhe të bardhë krijuar për të rritur ngjyrat e ushqimit në katër dekorime të ndryshme ranë në llojet e ndryshme të pjatave.

Materiali:

 • prodhim gresi
Zgjedhur për vëmendjen në krijimin e objekteve që janë estetikisht argëtues dhe gjithnjë e më funksionalë për t'u përdorur, në një mënyrë të tillë që të japë prova të veçanta për ndikimin vizual të ushqimit dhe shërbimit të tryezës.
Në këtë mënyrë, krijohen objekte dhe sendesh që ndërveprojnë me njëri-tjetrin për të ofruar mundësi të panumërta përputhjeje dhe ju ftojnë të shtroni tryezën me kombinime gjithnjë të reja, sugjestionuese dhe joshëse.

Karakteristikat teknike:
 • i sigurt për pjatalarëse
 • rezistente ndaj mikrovalëve
 • bërë dhe pikturuar me dorë
 • prodhuar në Itali
Shënim: çdo papërsosmëri e dukshme është rezultat i një zbukurimi të bërë me dorë , prandaj gjithmonë i ndryshëm. Prandaj, këto ndryshime duhet të konsiderohen shenja dalluese që vërtetojnë vlerën dhe ekskluzivitetin e produktit .

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi