Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dasma e projektimit modern Swell

Kod: SWD
lek 178.581,33

madein_italy

- +
Masat
150X55X76
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Divan me modë moderne në natyrë Dalloni nga Talenti.
Divani i kopshtit Swell është në dispozicion në ngjyrat e bardha ose gri pëllumbi.

Karakteristikat
Të gjitha artikujt nga kjo koleksion kanë një kornizë çeliku të trajtuar me veshje nanokeramike, kataforeze dhe pluhur.
Jastëkët dhe jastekët e brendshëm të pasëm janë bërë me dacron dhe poliuretani të zgjeruar. Jastekët janë të mbuluara nga pëlhura Sunbrella, e cila është e lehtë për tu pastruar, e papërshkueshme nga uji dhe rezistente ndaj UV.

Përdorni dhe mirëmbajtjen
Për një mbrojtje shtesë, ju sugjerojmë ta mbuloni atë gjatë stinës së dimrit dhe gjatë natës, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Pastroni pëlhurën duke përdorur një cikël normal / të rregullt të larjes (maksimumi i temperaturës 40 ° C). Mos thaheni. Hekuri me një hekur të ngrohtë (temperatura maksimale 100 ° C), mundësisht pa avull. Mos përdorni zbardhues ose derivate. Pastroni sipërfaqet metalike me ujë të ftohtë dhe pastrues të lëngshëm jo-gërryes. Përdorni një leckë të butë për të rigjallëruar sipërfaqen.
Në rast të njollave për shkak të depozitimeve gëlqerore, pastroni me një zgjidhje uji dhe uthull. Kur nuk është në përdorim, ruajeni në një vend të thatë dhe jo të kondensuar.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi