Dekor për Mbështetjen e Dizajnit të Konit të Pishës në Qeramikë të Bardhë ose Bruz - Jenga

  • Kod: JENGA
lek 5.225,41 lek 6.531,77 -20%
Material qeramike
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune
Gjatësia (cm) 18
Thellësia (cm) 18
Lartësia (cm) 27.5

Dizajni i arredimit të pishës në qeramikë të bardhë ose bruz.

Ky element dekorativ është një aksesor me një ndikim të fortë estetik për shkak të dizajnit në formë koni pishe , tërësisht prej qeramike i disponueshëm në dy finitura.

Një artikull i vogël dekorativ është në gjendje të sjellë rezultate të shkëlqyera në një nivel emocional dhe mikpritës në mjedisin e destinacionit.

Përfundimet në dispozicion:

  • E bardha
  • bruz
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë