Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dekorimi klasik i sirtarëve në dru të ricikluar në stilin e cilësisë së mirë - Mesauda

Kod: MESAUDA2
lek 91.898,46 lek 128.677,78 -29%
- +
Material
druri dhe metali i ricikluar
Ngjyrë
druri natyror dhe metali gri
Koha e dërgimit
10-15 ditë pune
Gjatësia (cm)
75
Thellësia (cm)
38
Lartësia (cm)
71
Viadurini Living

Sirtarët në dru të ricikluar me tre sirtarë në një stil industrial të mykut të cilësisë së mirë.

Kjo sirtar është bërë me një strukturë hekuri me tre sirtarë tërësisht prej druri të ricikluar , të fortë dhe të qëndrueshëm, për një stil natyralist me një shije të cilësisë së mirë .

Informacion teknik:
Ngjyra: Druri natyror dhe metali gri
Përmasat: Lartësia 71 x Gjatësia 75 x Gjerësia 38 cm
Materiali: Druri i ricikluar dhe struktura e hekurit
Modeli: me 3 sirtarë me nga dy pulla secila

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi