Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasa anësore e stilit klasik në dru mango me 4 dyer dhe pullat e gize - Baffy

Kod: BAFFY
lek 196.156,37 lek 284.964,96 -31%
- +
Material
Druri dhe gize
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Gjatësia (cm)
175
Thellësia (cm)
45.7
Lartësia (cm)
91.4
Viadurini Living

Dërrasë anësore në dru mango me pulla prej gize të bëra në një stil klasik.

Struktura në dru mango , shpinat dhe anët në MDF . Përfunduar me bojë me bazë uji. Doreza prej gize .

Madhësia: P 175 x D 45.7 x H 91.4 cm

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi