Dërrasa anësore në dru tik me futje çeliku të artë në stilin e cilësisë së mirë - Mayra

  • Kod: MAYRA
lek 68.125,72
Material Dru tik, mdf dhe çelik
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 121
Thellësia (cm) 39.5
Lartësia (cm) 83

Bufe e stilit të cilësisë së mirë e bërë prej druri dru tik dhe MDF me futje çeliku të përfunduar prej ari.

Struktura në dru tik , panele të jashtme në MDF me rimeso dru tik. Përfundimi me bazë uji. Këmbët në çelik me ngjyrë ari. Gdhendje në dyer dhe sirtarë me futje në ngjyrë ari.
Këmbët për tu mbledhur.

Madhësia: L 121 x P 39.5 x H 83 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë