Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore e dhomës së ndenjes me dizajn të lartë industrial në hekur dhe dru - Sonja

Kod: SONJA
lek 60.561,49 lek 90.892,29 -33%
- +
Material
Hekuri dhe Druri
Masat
60.5x35.5x123.5 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Bufe e lartë me dizajn modern për dhomën e ndenjes prej hekuri dhe druri.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte të shikuara së fundmi