Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore e lartë me dyer dhe sirtarë për dizajn në dru mango dhe hekur - Tamika

Kod: TAMIKA
lek 60.761,70 lek 91.192,59 -33%
- +
Material
Druri dhe hekuri
Masat
40x35x117 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dollap me dizajn të lartë me këmbë të bëra prej druri mango dhe hekuri.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte të shikuara së fundmi