Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore e stilit fshatar me strukturën e drurit të mangos - Vidia

Kod: VIDIA1
lek 141.844,02 lek 205.708,87 -31%
- +
Material
Druri, metali, bronzi dhe qeramika
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
88
Thellësia (cm)
40
Lartësia (cm)
118
Viadurini Living

Dërrasë anësore në dru mango me doreza metali, bronzi dhe qeramike në stilin fshatar.

Struktura në dru mango , mbathje mbrapa dhe fundore në kompensatë . Dorezat në metal , bronzi dhe qeramike . Përfundim natyral fshatar me bojë me bazë uji.

Madhësia: L 88 x P 40 x H 118 cm

Produkte të shikuara së fundmi