Dërrasë anësore klasike në dru të akacieve të forta dhe përfundime antike - Enia

  • Kod: ENIA
lek 103.905,41 lek 129.881,76 -20%
Material Druri i ngurtë
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 150
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 86

Dollap klasik me dru akacie në një fund të thjeshtë dhe antik.

Struktura në dru të ngurtë akacie indiane, përfundim fshatar dhe antik të bazuar në nitrocelulozë.

Madhësia: L 150 x P 45 x H 86 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë