Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore moderne e dhomës së ndenjes me dyer dhe sirtarë prej druri - Ramona

Kod: RAMONA
lek 158.260,69 lek 237.441,09 -33%
- +
Material
dru
Masat
175x45x80 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dizenjoni një bufe të dhomës së ndenjes me dyer dhe sirtarë tërësisht prej druri.

Dërrasat anësore dhe anësoret janë elemente që kalojnë në një traditë të brendshme që ka qëndruar gjatë shekujve, duke arritur deri në ditët e sotme të rishikuara në një çelës modern dhe me stile inovative dhe gjithmonë të ndryshme. E përsosur për të zbukuruar zonën e ndenjes me personalitet, ndërsa ju lejon të ruani mjeshtërisht sendet e dobishme për t'i pasur gjithmonë në dorë. Viadurini Living ofron një përzgjedhje të dollapëve dhe dollapëve me një model modern, klasik, duke kaluar nëpër stile të çuditshme dhe origjinale.

Produkte të shikuara së fundmi