Dërrasë anësore moderne me strukturë druri mango dhe detaje bronzi - Anira

  • Kod: ANIRA
lek 108.548,15
Material Druri, MDF dhe bronzi
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 105
Thellësia (cm) 40
Lartësia (cm) 83

Dollap dizajni modern në dru mango me detaje bronzi.

Struktura në dru mango me përfundim dylli. Pjesa e pasme dhe e sirtarit në MDF . Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin. Fronte të punuara hollë me futje origjinale bronzi .
Këmbët për tu mbledhur.

Madhësia: L 105 x P 40 x H 83 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë