Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore moderne në dru dhe çelik me dyer mozaiku në rrëshirë - Masino

Kod: MASINO
lek 144.625,46 lek 209.711,89 -31%
- +
Material
Druri, MDF dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
140
Thellësia (cm)
35
Lartësia (cm)
80
Viadurini Living

Dërrasë anësore me strukturë në dru mango me dyer të zbukuruara me mozaik me dizajn modern.

Struktura në dru mango . Mbështetëse dhe dyert në MDF . Frontet e dyerve me përpunimin e mozaikut duke përdorur blloqe të vogla rrëshire . Mbarimi i bazuar në nitrocelulozë. Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin.
Këmbët në çelik të veshur me pluhur epoksi. Pullat prej çeliku .

Madhësia: L 140 x P 35 x H 80 cm

Produkte të shikuara së fundmi