Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore moderne në dru mango me doreza çeliku Homemotion - Amilcare

Kod: AMILCARE
lek 121.900,02 lek 176.720,14 -31%
- +
Material
Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Dërrasë anësore me strukturë në dru mango dhe çelik të modelit modern.

Struktura në dru mango , përsëri në dru mango të veshur . Përfunduar me bojë me bazë uji. Ndarja përfshirë raftin (4 ndarje). Doreza çeliku .

Madhësitë e disponueshme :
  • L 170 x P 40 x H 75 cm;
  • L 160 x P 40 x H 75 cm;
  • L 110 x P 40 x H 75 cm.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi