Dërrasë anësore në çelik me detaje në stilin industrial të zinkut dhe drurit - Indi

  • Kod: INDIA
lek 49.558,57 lek 61.948,21 -20%
Material Çeliku, druri dhe plastika
Koha e dërgimit 15 ditë pune
Gjatësia (cm) 128
Thellësia (cm) 33.5
Lartësia (cm) 78.5

Bufe e stilit industrial me strukturë çeliku dhe detaje zinku dhe druri.

Struktura e çelikut , veshja e pluhurit epoksi. Sirtarët në çelik , zink dhe dru pishe . Rrota plastike .

Madhësia: L 128 x P 33.5 x H 78.5 cm
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë