Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore në çelik të pikturuar me sirtarë prej druri në stilin e cilësisë së mirë - Elton

Kod: ELTON
lek 83.027,57 lek 115.022,58 -28%
- +
Material
Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
180
Thellësia (cm)
34
Lartësia (cm)
84
Viadurini Living

Dollap i cilësisë së mirë dollap i bërë nga çeliku i pikturuar me dyer me efekt bastun prej palme kacavjerrëse.

Struktura çeliku e lyer me pluhur epoksi. Sirtarët në dru bredhi me fund dylli. Dyer çeliku me përpunim të efektit bastun prej palme kacavjerrëse .
Këmbët për tu mbledhur.

Madhësia: L 180 x P 34 x H 84 cm

Produkte të shikuara së fundmi