Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore në dru me detaje në tunxh, metal dhe qeramikë - vallëzim

Kod: DANZA
lek 171.774,42 lek 247.355,15 -31%
- +
Material
Druri dhe metali
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
165
Thellësia (cm)
40
Lartësia (cm)
90
Viadurini Living

Dërrasë anësore me strukturë druri të pasuruar me doreza bronzi, metali dhe qeramike.

Struktura në dru mango , mbathje mbrapa dhe fundore në kompensatë . Dorezat në metal , bronzi dhe qeramike . Përfundim natyral fshatar me bojë me bazë uji.

Madhësia: L 165 x P 40 x H 90 cm

Produkte të shikuara së fundmi