Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore në një copë unike të drurit të ricikluar me ngjyra të ricikluara - Wallaby

Kod: WALLABY1
lek 143.030,68 lek 200.242,96 -29%
- +
Material
dru i ricikluar
Koha e dërgimit
10-15 ditë pune
Gjatësia (cm)
90
Thellësia (cm)
38
Lartësia (cm)
140
Viadurini Living

Dizenjoni dollapët e bërë nga druri i ricikluar me një stil të cilësisë së mirë me detaje shumëngjyrësh, pjesë unike.

Kjo pjesë e mobiljeve është bërë tërësisht prej druri të ricikluar të fortë dhe të qëndrueshëm, e bërë edhe më tërheqëse dhe me vlerë falë prekjeve me ngjyra të ndryshme që zbukurojnë jo vetëm estetikën, por edhe stilin.
Në fakt, detajet bëjnë ndryshimin: jo vetëm hijet e ngrohta, por edhe qoshet e rrumbullakosura dhe sipërfaqet e papërsosura bëhen protagonistët e skenës, duke u paraqitur si elemente identifikuese të pjesës së mobiljeve, e cila bëhet kështu një përfaqësim i cilësisë së mirë të pagabueshme stil

Fotoja plotësohet nga veglat dhe menteshat ekskluzive me ngjyrë argjendi që pasqyrojnë, në formë dhe ngjyrë, stilin tërheqës retro të viteve 1950.

Informacion teknik:
  • Ngjyra : shumëngjyrësh
  • Përmasat : Lartësia 140 x Gjatësia 90 x Gjerësia 38 cm
  • Materiali : dru i ngurtë i ricikluar. Isshtë druri i marrë nga dyert antike, anijet dhe traversat hekurudhore, i cili, pas një procesi trajtimi, përdoret për prodhimin e mobiljeve.
  • Modeli : në rrota me një sirtar, tre dyer dhe tre rafte të brendshme.
  • Karakteristikat : produkti është një copë unike e punuar dhe e pikturuar me dorë, prandaj mund të ketë ndryshime të vogla nga fotoja.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi