Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore në stilin fshatar me strukturën e derës dhe sirtarët në dru tik - safir

Kod: ZAFFIRO
lek 128.179,42 lek 185.890,05 -31%
- +
Material
Dru tik
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
90
Thellësia (cm)
45
Lartësia (cm)
85
Viadurini Living

Dërrasa anësore e bërë plotësisht prej druri të dru tik të ricikluar në një stil fshatar.

Struktura dhe dorezat në dru tik të ricikluar në përfundim natyral fshatar.

Madhësia: L 90 x P 45 x H 85 cm

Produkte që mund t'ju interesojnë