Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore prej druri me këmbë çeliku dhe doreza metali - Elviva

Kod: ELVIVA
lek 108.109,77 lek 156.759,17 -31%
- +
Material
Druri dhe çeliku
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Gjatësia (cm)
120
Thellësia (cm)
35
Lartësia (cm)
85
Viadurini Living

Dollap fshatar me strukturë druri mango dhe këmbë çeliku.

Struktura në dru mango . Këmbët për tu mbledhur në doreza çeliku dhe hekuri .
Ndarja e dyerve duke përfshirë raftin. Mbarimi i bazuar në nitrocelulozë.

Madhësia: L 120 x P 35 x H 85 cm

Produkte të shikuara së fundmi