Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dërrasë anësore prej druri moderne me dyer dhe sirtarë në MDF dhe këmbët e çelikut - Psiko

Kod: PSYCHO
lek 91.101,07 lek 132.066,66 -31%
- +
Material
Druri, MDF dhe çeliku
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Viadurini Living

Dërrasë anësore në dru mango me detaje mozaiku rrëshire dhe këmbë çeliku.

Struktura në dru mango . Mbrapa, dyert dhe sirtarët në MDF . Dyert dhe sirtarët fronte me përpunim mozaiku duke përdorur blloqe të vogla rrëshire . Mbarimi i bazuar në nitrocelulozë.
Këmbë çeliku të veshura me pluhur epoksi, pulla çeliku .

Madhësitë e disponueshme:
  • L 80 x P 35 x H 80 cm;
  • L 120 x P 35 x H 81 cm.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi