Made in Italy

Design Pineapple Paperweight në mermer të bardhë Carrara Made in Italy - Arta

  • Made in Italy
  • Kod: ARTA
lek 5.855,94 lek 7.319,93 -20%
Material mermer
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune për produktin në magazinë / 4 javë për produkte jo në magazinë
Gjatësia (cm) 23
Thellësia (cm) 8
Lartësia (cm) 2

Pesha e letrës në formë ananasi në mermer të bardhë Carrara Prodhuar në Itali.

Peshë e vogël letre e karakterizuar nga forma e veçantë e ananasit e bërë prej mermeri të bardhë Carrara . Punuar me dorë nga profesionistë të specializuar për breza në përpunimin e mermerit. Isshtë një copë unike pasi çdo bllok mermeri i përdorur ndryshon nga të tjerët për venat dhe nuancat.
Mermeri i bardhë Carrara i përdorur vjen nga gurorja Poggio Silvestre, një burim mermeri me cilësi të parë të klasifikuar që nga shekulli i kaluar.
Ky objekt ofron një prekje të veçantë në shtëpinë tuaj.
Duke qenë një artikull unik i punuar me dorë nga artizanët italianë, i specializuar për breza në përpunimin e mermerit, ndryshimet e lehta të formës, ngjyrës dhe madhësisë do të konsiderohen një garanci e një krijimi artizanal .
Mirëmbajtja : mos përdorni limon, uthull ose detergjentë gërryes. Pastroni vetëm me ujë dhe sapun natyral (siç është sapuni Marsejë) dhe një leckë e butë.
Isshtë një gur natyral që tenton të njolloset, por kjo është pjesë e veshjes natyrale të produktit.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë