Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Design Sideboard në Panelet Ekologjike, Metal dhe Melamine Made in Italy - Ambras

Kod: AMBRAS
lek 137.339,45 lek 206.009,17 -33%

madein_italy

- +
Material
Dyert: Melamine me futje pasqyre Struktura: panele ekologjike (CARB P2) Këmbët: Metal
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Gjatësia (cm)
180
Thellësia (cm)
50
Lartësia (cm)
80
Viadurini Living

Tabelë anësore moderne në panele ekologjike, metal dhe melaminë me futje pasqyre Made in Italy.

Dizajni i bordurave anësore të bëra me panele ekologjike me emetim të ulët të formaldehidit (CARB P2), këmbë në metal të zi dhe dyer në melaminë me mat, me efekt material rezistent ndaj gërvishtjeve dhe futje pasqyre.

Përfundon në dispozicion :
- Struktura e bardhë dhe dyert e bardha;
- Struktura anthracite dhe dyert gri të errëta.

Produkte të shikuara së fundmi