Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Design Stool druri me këmbë metalike të bërë në Itali - Kelia

Kod: CLELIA3
lek 42.042,69 lek 54.655,50 -23%

madein_italy

- +
Material
Dru
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Viadurini Living

Stool kuzhine me dizajn të lartë bërë prej druri të prodhuar nga Made in Italy.

Stool kuzhine me mbështetëse të bërë në Itali me lëndë të parë cilësore. bërë nga druri i ahut duke përdorur fletë druri të marra direkt nga shkrimet me cilësi më të mirë dhe është ky material që i jep produktit një cilësi të lartë, si dhe një rezultat të shkëlqyeshëm estetik. Struktura gjithashtu përfshin një mbështetëse funksionale në metalin e lyer me të zezë mat.
Kombinimet e ngjyrave së bashku me modelin modern dhe linjat e thjeshta dhe klasike kontribuojnë në krijimin e një produkti të mbushur me personalitet ideal për t’u vendosur në kuzhinë si vend për sportele të larta ose si një karrem i lartë bar.

Përfundon në dispozicion:
  • ahu i zbardhur;
  • grafit.
Madhësitë e disponueshme :
  • L 49 x P 54 x H 90 cm;
  • L 50 x P 55 x H 101 cm.

Produkte të shikuara së fundmi