Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Design TV Stand në Acacia Solid dhe Mahogany - Muriel

Kod: MURIEL2
lek 87.989,34 lek 110.011,71 -20%
- +
Material
dru i fortë, akacie dhe sofër, metal
Masat
L 160 x P 40 x H 57 cm
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Viadurini Living

Qëndroni TV stacion në akacie të ngurtë dhe sofër dhe bazë në metal të zi të pikturuar.

Kabineti i TV-së në një mjedis shtëpiak me role të shumta për tu mirëmbajtur: nga rregullimi i televizionit deri te patja një funksion estetik të jashtëzakonshëm; kjo është arsyeja pse është një pjesë shumë e rëndësishme e mobiljeve në çdo shtëpi dhe duhet të zgjidhet me kujdes.

Muriel është ideal pasi i jep dhomave tuaja funksionalitetin dhe prakticitetin maksimal.
Krijuar nga rimeso druri akacie dhe druri të sofrës përfundon me bazë dhe trajton në metal të lyer me të zezë.
Karakteristika dalluese është ndarja e saj në: dy sirtarë, ndarje dy ditore dhe një derë.

Falë dizajnit të tij origjinal dhe masiv do të jetë perfekte të mobiloni zonën tuaj të jetesës me stil dhe elegancë.

Produkte të shikuara së fundmi