Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer mashtrim murature Postièrla nga Aldo Bernardi, i bërë në Itali

Kod: POSTIERLAAP
lek 60.161,09

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Aldo Bernardi
Ky artikull nuk mund të shitet në SH.B.A.
Kontaktoni me ne nëse jeni të interesuar të blini më shumë se një artikull, ne do t'ju ofrojmë një zbritje të madhe!
Designer mashtrim Postièrla nga Aldo Bernardi bërë prej bronzi dhe qelqi, IP 43.

Postièrla në dispozicion me bazat e ndryshme:
- pajisje me fole për llambën standarde të lehta E27 - 70 W
- pajisje me prizë për llambë fluoreshente kompakte kompakte G24d-2- 26 W
Llamba e dritës nuk është e përfshirë

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi