Made in Italy

Designer mashtroj murin Bugatti nga Aldo Bernardi, i punuar me dorë në Itali

  • Made in Italy
  • Kod: BUGATTI1
lek 46.217,72
Koha e dërgimit 14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Ky artikull nuk mund të shitet në SHBA.
Ndriçuesi i mureve Bugatti nga Aldo Bernardi, i disponueshëm me përfundim prej bronzi me nikel ose antik.

Fuqia dhe moduli LED 350mA (1,2 W)
Ngjyra LED BI1- 3000K e bardhë e ngrohtë
Pesha 1000 gr
IP 65
Llamba nuk përfshihet
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë