Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer radiator i pasqyrës me ujë të nxehtë, dizajn modern, Scirocco H New Dress

Kod: NEWDRESS40x18-CROMOH-S
lek 301.631,76

madein_italy

- +
Masat
L.1800 mm, H.400 mm, P.85 mm, Distanca e qendrës 172 mm, Prodhimi termik 720 Watt, Kapaciteti 10.2 Lt, Pesha 29.5 Kg
Designer
Franca Lucarelli - Bruna Raspisarda
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Garanci
2 vjet
Scirocco H
Designer radiator pasqyre uji i ngrohte, dizajn modern, Veshje e Re nga Scirocco H
Përzierje e materies midis strukturës së ngrohjes dhe pllakave mbuluese, në një ekuilibër të përsosur të estetikës, funksionalitetit, kujdesit dhe vëmendjes ndaj detajeve. Me Fustanin e Ri ju mund të visheni hapësirën tuaj të jetesës.

Materiale
- çeliku

Ky produkt përfshin
- kllapa mur
- mbulesë pasqyre
- valvula e shkarkimit
- valvula dhe mbajtësi

mbulesë
Fletë çeliku inox të pasqyruar

Karakteristikat teknike
- valvula, mbajtëse dhe nyje hidraulike brenda radiatorit, të fshehura nga kapaku
- presioni maksimal i punës 5 bar
- nuk është në dispozicion për instalimin e tubit të vetëm

Produkte të shikuara së fundmi