Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer sconce murature në natyrë Fiati nga Aldo Bernardi, bërë në Itali

Kod: 6800.A
lek 107.909,57

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
14 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Aldo Bernardi
Ky artikull nuk mund të shitet në SH.B.A.
Kontaktoni me ne nëse jeni të interesuar të blini më shumë se një artikull, ne do t'ju ofrojmë një zbritje të madhe!
Designer sconce murature në natyrë Fiati nga Aldo Bernardi, prej bronzi, bakri, qelqi dhe çeliku.

Prizë E27
Fuqia 70 W
Pesha 7800 gr
IP 43
Llamba e dritës nuk është e përfshirë

Produkte të shikuara së fundmi