Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer tryezë kafeje fosile dhe qelqi kafeje Jordan

Kod: JORDAN
lek 59.360,28
- +
Masat
120 x 70 xh 36 cm
Koha e dërgimit
15/20 ditë pune
Viadurini Living
Tavolinë moderne kafeje prej xhami dhe guri fosil.
Tavolina e kafesë Jordan është e pajisur me një gotë të lëmuar prej 10 mm dhe ka një dizajn origjinal dhe elegant.
Baza e tryezës mund të pozicionohet në dy mënyra të ndryshme, sipas dëshirës, pasi maja e xhamit vendoset thjesht në strukturë.
Tavolina e kafesë Jordan është në dispozicion në ngjyra të ndryshme.
Pesha kg 45

Tavolinat e kafesë të koleksionit Fossil Stone janë unike në atë që janë bërë prej guri të vërtetë fosil . Ky material i çmuar është rezultat i proceseve natyrore që kanë ndodhur në epokat dhe mijëvjeçarët pas krijimit të tokës.
Guri fosil pritet me dorë, në formën e pllakave të vogla, nga mjeshtrit e aftë, të cilët, më pas, i zbatojnë ato një nga një, sikur të krijojnë një mozaik në një strukturë kompensatë detare ose në një kallëp prej xhami.

Turma e madhe e toneve dhe ngjyrave të gurit, e kombinuar me petrifikimin mijëvjeçar të mbetjeve organike, shtazore ose bimore dhe modelin e bazave, të bëra nga arkitektë dhe dizajnerë të talentuar italianë, formojnë një tërësi që nuk është e rrezikshme për të përcaktuar një vepër të artit.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi