Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Shtretër të Bërë me Porosi - Stil Modern

Shtretër të bërë me porosi në dru, tapiceri ose hekuri të farkëtuar për dhomën e gjumit me një dizajn Made in Italy.

Ne prodhojmë shtretër të bërë me porosihekur të punuar, druri dhe të veshur me susta ose me kontejnerë të çdo madhësie, si në lartësi ashtu edhe me gjerësi, me rrjeta fikse, me ngritje manuale të asistuar dhe elektrike dhe me kapacitet të rritur.
  1. Shihni të gjitha modelet që gjeni në këtë kategori
  2. Telefononi në numrin +39 0541-623760
Ne jemi në gjendje të realizojmë çdo madhësi të shtretërve të një madhësie të vetme, dyshe, shtretër ortopedike, krevat shtesë, krevat palosës, krevat me rrjetë të përforcuar etj. Në këtë kategori do të gjeni disa nga modele nga të cilat ne mund të krijojmë dhe rregullojmë shtretër të përshtatur sipas nevojave tuaja, por ju ftojmë të na kontaktoni sepse mundësitë për personalizim janë pothuajse të pafundme!

Të gjitha shtretërit tanë të bëra me porosi mund të porosisin dhe rregullojnë me mbi 300 kombinime ngjyrash, pëlhura dhe aksesorë (lëkure, eko-lëkure, pëlhurë, pëlhurë e larë, pëlhurë e papërshkueshme nga uji, pëlhurë me Swarovski). Shtretërit e hekurt gjithashtu mund të personalizohen me ngjyrën e kërkuar nga klienti.
Për më tepër, të gjitha produktet mund të pasurohen me teknologjinë më të fundit opsionale siç janë kromoterapia, dritat me mirësjellje të udhëhequra të vendosura nën magjinë anësore për të ndriçuar dyshemenë kur të dilni nga shtrati.

Viadurini ju ofron shtretër të bërë me porosi me çmime të përballueshme, të bëra plotësisht në Itali, të punuara me cilësi të lartë.
Të gjitha produktet janë të pajisura me mbushje, hekur të bërë në Itali, mbështetëse qoshe çeliku dhe udhëzime montimi.
Kontaktoni me ne dhe sqaroni nevojat tuaja duke shkruar në info@viadurini.al