Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Dhomë ngrënieje karrige në bazën e butë gri dhe druri të ngurtë - Barbie

Kod: BARBIE
lek 17.517,78 lek 21.922,26 -20%
- +
Masat
L 49 x D 56 x H 89 cm
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Materiali bazë
druri i ngurtë i hirit
Materiali i ulëses
kadife
Viadurini Living

Karrige moderne për dhomën e ngrënies e mbuluar me kadife gri dhe bazë në dru të ngurtë të hirit.

Karrige e duhur është në gjendje të theksojë tryezën e ngrënies në të cilën është vendosur, në mënyrë që të krijojë një hapësirë stili dhe dizajni. Duhet të jetë një element funksional, rezistent me kalimin e kohës dhe në të njëjtën kohë dekorativ.

Barbie është një karrige e mrekullueshme e gjallë me një stil elegant dhe te rafinuar, perfekt për tu kombinuar me tavolina bashkëkohore apo klasike për te krijuar kontrastin e duhur ne ambiente.
Krijuar me këmbë druri të ashpër të hirit, vend ngjyre me llak dhe kadife gri .

Features:
  • Mirëmbajtja: pastroni me një leckë të lagur;
  • Kuvendi: një person i lehtë;
  • Stackable: jo;
  • Pesha ju. : 6.80 kg.

Produkte të shikuara së fundmi